(052) 500 609
e-mail:info@newmedia.bg

Особености при рекламата на автосервизи и автомивки

Особености при рекламата на автосервизи, автомивки и вулканизатори.

 За да им възвращаемост от бизнеса, то към неговата организация трябва да се подходи с умисъл. Особено внимателно трябва да се отнесете към персоналните и маркетингови въпроси. Защо? Защото качествената реклама може да доведе до нови посетители, а професионалните сътрудници могат да ги превърнат в постоянни клиенти.

 Казват, че най-добрата реклама за автосервизите е така наречената „от уста на уста“

Това е така. Наистина за такава реклама е необходима една малка подробност – хората, които са посетили вече вашия сервиз, да са останали доволни от работата ви. А как да ги намерите? Трябва само да заявите за себе си на потенциалния клиент, например, с помощта на ярки означения или точна реклама.

Тук ще ви потрябва широкоформатния печат като най-добър бюджетен вариант. Наистина трябва да се отчетат някои особености при този вид реклама. Тъй като целевата аудитория е многочислена армия от шофьори, то в този случай рекламата на автосервизите, автомивките и вулканизаторите трябва да е насочена точно към тях.

 Каква трябва да бъде авторекламата?

На първо място тя трябва да е ярка, за да привлича вниманието на шофьорите. Вашите означения или рекламни банери трябва да се отличават от общата рекламна маса. Това е доста сложно, но не и невъзможно. Тук могат да помогне, например, печатът на банери в големи размери или необикновени цветови решения.

 На второ място, този вид реклама трябва да е лаконична, за да може човекът, който минава покрай нея с колата си, лесно да я прочете. Вероятно във вашата реклама трябва да има не повече от 5 до 7 думи. Струва ви се малко? За професионалния рекламен агент тази задача е изпълнима.

 На трето място, рекламата трябва да бъде малка и разбираема. Вашето съобщение трябва да гарантира привличането на вниманието и да заинтригува собственика на автомобила. Възможно е тук на помощ да дойдат думи и термини, които се използват между автомобилистите. Не по-малко привлекателно изглеждат интересните сезонни предложения.

 Необходим ви е банер за автомивки, автосервизи или вулканизатори? Можете да поръчате макет и да напечатате банер при нас. Можете да пресметнете стойността на рекламния банер за автосервиза можете веднага тук.

Внимание! Нашите банери са устойчиви към миални и химически разтвори, но не и към киселини.